Mirada interior

Saber-se mirar a un mateix

En cada etapa de la vida és important “saber-se mirar a un mateix”. Saber descobrir qui ets i què fas. La descoberta d’un mateix ens porta a descobrir el “propi jo”, que ens defineix a cada un de nosaltres com a únics i irrepetibles. I, en la descoberta del “jo” és clau saber mirar en positiu.

Activitat per 0-6 anys

Expliquem-nos contes


Us proposem que cada escola gravi un vídeo d'un conte infantil ambientat al país del nen o nena que tingui apadrinat. D'aquesta manera, farem conscients als infants que els valors que treballem són presents i importants arreu del món.

A mesura que ens els feu arribar a mirades@vedruna.cat, els anirem penjant aquí. Procureu que estiguin gravats en horitzontal, assegureu-vos que se senten bé, ambienteu el fons i al personatge...Activitat per Primària, Secundària , Batxillerat i Cicles Formatius.

Mostra literària

En cada etapa de la vida és important “saber-se mirar a un mateix”. Saber descobrir qui ets i què fas. La descoberta d’un mateix ens porta a descobrir el “propi jo”, que ens defineix a cada un de nosaltres com a únics i irrepetibles. I, en la descoberta del “jo” és clau saber mirar en positiu. Tots, absolutament tots, posseïm un seguit de trets, de valors, de maneres de fer que podem posar al servei dels altres.

A les bases del concurs trobareu la informació i el que s’ha de fer amb els relats guanyadors de cada escola. A mesura que ens envieu els guanyadors a mirades@vedruna.cat els penjarem aquí.


CARTELL DE LA MOSTRA (1).pdf
Proposta activitats per preparar el relat CICLE INICIAL.pdf
Proposta activitats per preparar el relat CICLE MITJÀ i SUPERIOR..pdf
Proposta activitat ESO i BATX. La finestra de Johari.pdf